Infinite Lashes & Beauty werkt met Vavin Maastricht! 

Een lijn met producten waarbij het draait om de inhoud en niet om het verleiden van consumenten met onrealistische claims. No-nonsense; waar voor je huid. 

 

Vavin is wetenschappelijk ontwikkeld door gezondheidswetenschapper Lavienja Schreurs-Braam en cosmetoloog Patrick Gonry. De serie Vavin huidverbeteringsproducten is het resultaat van de zorgvuldige samenstelling van die ingrediënten die de huid echt nodig heeft.
Want iedere huid is uniek. Wat voor de ene huid wel werkt, kan voor de andere huid helemaal niet werken. Daarom kiest Vavin voor een persoonlijke begeleiding. Het gebruik van Vavin wordt volledig afgestemd aan de behoefte van jouw huid. Samen kijken we wat een passend programma is bij jouw huidconditie. En coach ik je bij het gebruik van van de Vavin huidverzorgingsproducten, om zo samen toe te werken naar een huid die in top conditie is!

 

De actieve werkzame stoffen in Vavin skincare  helpen de huid zichzelf te herstellen en (weer) gezond te worden en te blijven. Bij Vavin staat niet het product, maar de huid zelf centraal. Het is namelijk de huid zelf die het werk moet doen. De Vavin producten ondersteunen de natuurlijke functies in de huid, met een optimale huidconditie als doel.

 

 

 

 

De behandeling wordt samengesteld op basis van jouw huidtype.

 

Gezichtsbehandeling 30 minuten €25,00:

    Gezichtsbehandeling 60 minuten €50,00:*

    *bevat extra epileren/harsen van de wenkbrauwen.